Contact

Als je op deze pagina hebt geklikt om te zien wat ‘Contact’ precies inhoud, dan snap ik je helemaal; ik moet eerlijk bekennen dat ik dat ook deed toen ik net blogs begon te lezen.

Als je op deze pagina hebt geklikt om mijn contact informatie te zien, dan kan dat natuurlijk ook!

Voor vragen, opmerkingen of simpelweg om gezellig te fangirlen/fanboyen over boeken of huilen om die ene Supernatural aflevering waar iedereen doodging (haha, ik bedoel natuurlijk alle afleveringen omdat iedereen doodgaat), kun je altijd mailen naar: blog.allthefeels@gmail.com

De meeste blogs hebben nu een stukje over hoe ze met recensie boeken omgaan, en even dacht ik erover om dit ook te doen, maar toen besloot ik toch maar van niet. Natuurlijk hoop ik dat ik ooit op een dag groot genoeg ben om recensie exemplaren te ontvangen, maar terwijl ik dit typ bestaat deze blog nog geen eens 12 uur. Ik heb zelfvertrouwen, maar dat gaat wel erg ver. Sterallures, Eline? Nu al? Tja, we zien wel. Misschien wordt deze blog super populair en komt er een mooi stukje over hoe ik altijd eerlijke recensies schrijf en het natuurlijk super leuk vind om boeken te recenseren. Misschien ook niet. In dat geval heb ik hier dan toch al een leuk stukje staan, een mooi compromis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s