About

Hallo allemaal, welkom!

De naam is Eline, vijftien lentes jong, Blossom Books ambassadeur 2015, en een trotse 6 Tweetalig Atheneum leerling. Het examenjaar is natuurlijk wat drukker met huiswerk en toetsen, maar juist daarom probeer ik zo veel mogelijk tijd te maken voor dingen die ik leuk vind. Boeken lezen en series kijken staan hoog op de agenda, en schrijven heb ik altijd leuk gevonden, dus toen ik het idee kreeg om een eigen blog te starten… Dit moest gewoon gebeuren!

Ik val maar meteen met de deur in huis door te zeggen dat ik een aardig uitgesproken mening heb. Als ik iets niet goed vind, dan vind ik dit ook echt niet goed en zal je dat aan alles in mijn recensie merken. Natuurlijk is het de kunst om deze mening zo goed mogelijk onder woorden te brengen en te beargumenteren, waar ik natuurlijk ook in hoop te slagen!

P1010442

Ik denk dat dit het wel was? Ik weet om eerlijk te zijn nooit helemaal zeker wat mensen nou in zo’n stukje willen lezen. Je kan toch onmogelijk je persoonlijkheid in een klein stukje tekst samenvatten? Daarom voeg ik deze foto bij. Het is een foto van mij met een struisvogel. Ze zeggen altijd dat een beeld meer zegt dan duizend woorden, en ik heb het gevoel dat deze wel aardig weergeeft waar ik voor sta. (Struisvogels natuurlijk, haha!)

Hopelijk was dit niet al te informatie-loos en heb je nu een beetje een idee wie ik ben. Je wilt niet weten hoe blij ik ben met mijn eigen kleine stukje internet, en ik ga mijn uiterste best doen om er iets van te maken. Het feit dat je dit nog steeds leest is een goed teken, geloof ik, dus dat gaat al de goede kant op! Of misschien ben je al lang afgehaakt. Klopt dat? Even testen. HALLO, BEN JE ER NOG? Ja, lijkt er wel op. Dank je wel daarvoor!

Ik zie jullie wel verschijnen bij mijn bezoekersaantallen, dan? Of niet, hmmm… Nou ja, in ieder geval, voor de mensen die ik dan wel zie, tot dan!

8 gedachtes over “About

Plaats een reactie